Home / Club

Oprichting datum: 2 september 1930
Email: Stuur een email naar de persoon/commissie die u wilt bereiken via de contact pagina
Telefoonnummer: 053 538 21 38

Bankrekening hoofdbestuur: Rabobank Losser: NL19 RABO 0337 3589 23
Contributierekening: Rabobank Losser: NL59 RABO 0337 3153 29

Bookholtlaan 7
7581 BB Losser
7580 AA Losser

Erevoorzitters

L. de Bruyn, J. Nordkamp

Ereleden

Pastoor van Amerongen, H. van Noesel, J. Gerard, L. Poorthuis, B. Dijkhuis, J. Luizink, J. Kuipers, G. Roelink, J. Luttikhuis, A. Weijering, H. Spijkerman, M. Gervink

Leden van verdienste

Joh. Kuipers, F. Krabbe, J. Blokhuis, J. Jansink, A. Kortemeier, J. Kuipers, A. Eulderink, W. Koenders, B. Wegman, M. Schulten, G. Oude Engberink, J. Beernink, A. Olde Heuvel, A. Weijering, J. Heerink, A. Berghuis, B. Dijkhuis, G. Eilers, R. Roolvink-Gevers

Visie

Onze droompositie is om als vereniging op een hoog niveau te voetballen, een toonaangevende en maatschappelijk betrokken vereniging te zijn, zowel voetballend als organisatorisch waarbij ambitie en plezier hand in hand gaan.

Ten gevolge van een veranderende samenleving zullen (sport) verenigingen in toenemende mate afhankelijk worden van inkomsten uit commerciële activiteiten en de beschikbaarheid van vrijwilligers.

Om het bestaansrecht van onze vereniging voor de lange termijn veilig te stellen en de sport in zijn algemeenheid in Losser te waarborgen “moeten” we onze ogen niet sluiten om samen te werken met verenigingen om ons heen.